Camping F1 Oostenrijk

Voor een complete Formule 1 ervaring boek je een ticket inclusief verblijf op een camping bij het F1 circuit in Oostenrijk. Bekijk alle ticket- en tent/kampeeropties op deze pagina.

P1 Travel camping F1 Oostenrijk

Ga voor een complete Oostenrijk F1 ervaring inclusief kampeerplek naar de P1 Travel camping.

Overige campings bij het F1 circuit van Oostenrijk

Easy Camping

Geniet van een verblijf in de F1 Grand Prix van Oostenrijk voor een redelijke prijs! Easy Camping ligt dicht bij de Red Bull Ring met gemakkelijke toegang tot de snelweg S1. Slechts 3 minuten rijden naar het circuit of 20 minuten lopen. Schone toiletten en warme douches gegarandeerd, elektriciteit is op aanvraag beschikbaar. Je hoeft je bagage niet mee te nemen, je parkeert je auto of motor direct ter plaatse. Het adres van de camping is Birkachweg 11, 8724 Spielberg, Oostenrijk.

F1 Camping Orange

De camping Orange ligt vlakbij de laatste bochten van het circuit en biedt een prachtig uitzicht op het Oostenrijkse platteland. Toilet- en douchefaciliteiten zijn ter plaatse beschikbaar en een elektrische aansluiting is inbegrepen bij de kampeerprijs. Houd er rekening mee dat elektrische kook- en verwarmingsapparatuur niet is toegestaan, hoewel barbecues zijn toegestaan in de daarvoor bestemde apparaten, er mogen geen open haarden zijn.

F1 Camping Turquoise

De Turquoise camping ligt het dichtst bij de algemene toelatingszone. Toilet- en douchefaciliteiten zijn ter plaatse beschikbaar en een elektrische aansluiting is inbegrepen bij de kampeerprijs. Houd er rekening mee dat elektrische kook- en verwarmingsapparatuur niet is toegestaan, hoewel barbecues met houtskool en gas wel zijn toegestaan. Er mogen geen open haarden zijn!

GPtents

De tenten van GPtents bevinden zich op Camping Black, een van de grootste en dichtstbijzijnde campings op de Red Bull Ring. De camping is voorzien van schone toiletten en warme douches, een restaurant en elektriciteit. Je kunt je auto of motor direct naast de tenten parkeren en naar het circuit lopen. Geen zorgen over de files! Het vriendelijke personeel van GPtents zal gedurende het hele verblijf voor u zorgen. De locatie is vrij levendig, maar’s avonds rustig.

Camping White

De White camping ligt achter de start/finish tribune, op slechts 125 meter van het circuit. Er is ook een nieuwe ruimte voor eten en drinken beschikbaar! Er wordt een ruime keuze aan eten en drinken geserveerd, van ontbijt tot diner. Deze ruimte is open tot 23.00 uur. Toilet- en douchefaciliteiten zijn ter plaatse beschikbaar. Feesten zijn niet toegestaan op deze camping.

Camping Blue

Uitverkocht!

Camping Yellow

Uitverkocht!

Camping Beige

Uitverkocht!