Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen Oostenrijk F1

Veelgestelde vragen met antwoorden met betrekking tot de Oostenrijk F1 race op het Formule 1 circuit van Oostenrijk. Onder andere over parkeren, tarieven en reserveringen.

Wanneer is de Formule 1 race van Oostenrijk?

Zondag 30 juni 2024.

Wat kost een ticket voor de Oostenrijk F1 Race?

De ticketprijzen voor de Formule 1 in Oostenrijk zijn sinds kort bekend. Je hebt al een kaartje vanaf € 125,00. De prijzen lopen op tot € 625,00 voor een heel weekend op de beste tribuneplekken.

Wat kost een weekendkaart?

De prijzen van een weekendkaart beginnen bij € 125,00. Dit is marktconform en liggen gelijk met andere races in West Europa, zoals Zandvoort en België. Bekijk een volledig overzicht van de verschillende kaartjes.

Waar kan ik tickets kopen?

Klik hier voor het kopen van een ticket.

Wat kost parkeren?

Direct parkeren bij het circuit van Oostenrijk is niet zomaar mogelijk. Er zijn echter wel veel gratis parkeerplekken beschikbaar op loopafstand van het circuit. Je moet hiervoor wel in het bezit zijn van een geldig toegangsbewijs.

Hoe laat moet ik aanwezig zijn?

De F1 race op zondag zal beginnen om 15:00 uur. Er is natuurlijk ook een uitgebreid voorprogramma. Hoe eerder je komt, hoe meer je kunt zien.

Hoe kom ik bij het Oostenrijk F1 Circuit?

Dit kan met de auto, trein, vliegtuig en bus. Lees alles over de bereikbaarheid van het circuit.

Wat is het adres van het circuit?

Zijn er VIP tickets beschikbaar?

Voor degenen die op zoek zijn naar een exclusievere ervaring, zijn er VIP-arrangementen beschikbaar.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Tijdens het Grand Prix-weekend zijn er diverse mogelijkheden voor parkeren bij het circuit in Oostenrijk. Er zijn verschillende openbare parkeerfaciliteiten beschikbaar rondom de Red Bull Ring.

Veelgestelde vragen
Oostenrijk F1: de veelgestelde vragen