Ivy House Scheifling

Ivy House Scheifling | vakantiehuis Oostenrijk | Chalet.nu
Ivy House Scheifling is een vakantiehuis in de regio Oostenrijk en kun je direct boeken bij Chalet.nu.

Ivy House Scheifling

In het plaatsje Scheifling in Stiermarken, tussen de traditionele stadjes Murau en Judenburg, ligt dit prachtige rustieke vakantiehuis voor maximaal 5 personen.

Het vakantiehuis beschikt over een gezellige woon-/eetkeuken, 3 slaapkamers, 1 grote badkamer en een ruime tuin. U kunt direct bij het huis parkeren.

Scheifling ligt in de avonturenregio Murau en biedt prachtige natuur en een indrukwekkende cultuur met een verscheidenheid aan excursiebestemmingen. Voor zomervakantiegangers: Murfietspad van Tamsweg naar Scheifling. Neem de Murtalbahn naar Tamsweg. Vanaf Tamsweg een prachtige natuurbelevenis over goed uitgebouwde fietspaden. Aanbevolen wandelbestemmingen zijn: Steinschloß, natuurpark Grebenzen en Greim.

Mooie excursiebestemmingen: Judenburg Star Tower en Puch Museum, de Aqualux Therme Fohnsdorf en de Red Bull Ring Spielberg.

In het gehele Zuidskigebied is er grenzeloos skiplezier met de skigebieden Turracher Höhe met 42 kilometer piste, Kreischberg/Murau met 42 kilometer piste, Lachtal met 26 kilometer piste, Grebenzen – Sankt Lambrecht met bijna 27 kilometer piste en het wintersportgebied Frauenalpe – Murau.

Het Freisambad Lind bij Scheifling biedt in de zomer veel zwemplezier!

Ivy House Scheifling

Ivy House Scheifling is een vakantiehuis in de regio Oostenrijk en kun je direct boeken bij Chalet.nu.